- Happy New Year

Januari: Året började väldigt bra. Jag hade blivir arbetsledare mitt från ingenstans och mådde skit bra. Jag svävade på små moln.

Februari: Jag var mer på jobbet än hemma och det slutade med att jag gick i väggen. Jag blev backstabbad på jobbet och min PTSD var värre än någonsin. Jag hamnade för första gången på psyk och missade min sons födelsedag. Sämre kunde man inte må.

Mars: Min nya adress blev Södertälje sjukhus där jag svävade mellan liv och död ett tag.

April: Jag var tyvärr så medicinerad att jag inte kommer ihåg något.

Maj: Fortfarande medicinerad som fan men jag blev äntligen . M O S T E R . och jag började må bättre. När jag mådde som bäst blev det självmål igen.

Juni: Läkarna dividerade med mina mediciner och tyvärr minns jag ingenting.

Juli:  Slutade med värktabletter och mådde riktigt dåligt. Efter 4 års ätande så blev dom borttagna. (Idag är jag jätteglad över det.)

Augusti: Blev utskriven på måndagen och på torsdagen blev jag inlagd igen.

September: P gifte sig och med sin Jonny och bröllopsfesten var fantastisk. Jag började må bättre och har börjat få ett hälsosamt förhållningssätt till maten.

Oktober: Jag fick . Ä N T L I G E N . komma hem och jag mådde riktigt bra. Jag älskade mitt liv och jag svävade på moln igen.

November: ♡ Den 26/11 blev Emil äntligen min på riktigt. ♡

December : Hela månaden sprang iväg kändes det som. Jag opererade mig och Mimi blev fem år och under julen var vi i Skara och myste. ♡

Ja, det var väl mitt år. Om man ska hårdra det så var det ganska jämt. Antingen var det katastrof eller så var det . L Y C K A . Tack till alla som ställt upp och till alla er som ät involverade i mitt liv - Jag älskar er.